Categorieën
Geen categorie

Een mooi stukje van een maand geleden, hopelijk zet het je aan het denken:

Met dank aan Lotte Jongbloed:

Waarom zien mensen het grote plaatje niet?

Als je inzoomt op kleine problemen verlies je het overzicht op het grote geheel. Inzoomen op C0vid is wat de klok slaat, al 1,5 jaar lang dag en nacht. Je wordt ermee gebombardeerd via mainstre@m, dag in dag uit. “Ja, maar de zorg mag niet worden overbelast”, “We doen het voor de zorg”. Complete hypnose, mindcontr0l. Zien jullie niet wat daarbuiten gebeurt?

Kijk eens naar het bijdrukken van geld, kijk eens naar de prijzen die stijgen en het cash geld wat al bijna wordt verboden. Kijk eens naar de hyperinflatie die eraan komt. Kijk eens met welke oplossing de overheid gaat komen op dat vlak. Kijk eens naar de censuur. Kijk eens naar de boeren en wat daar aan de hand is. Kijk eens wat er met de de prijzen van volkstuintjes aan de hand is en waarom dat verband houdt met de boeren.

Kijk eens dat BiL Gatez in Amerika 80% van het landbouwgrond in beheer heeft, dus bedenk eens wie er straks over de voedselproductie gaat van jou en mij. Kijk eens waarom het stikstof probleem vals op de boeren wordt verhaald. Zie het verband wat hier nu met de boeren gebeurt. En waarom ze woensdag weer gaan demonstreren. Kijk eens naar het zelfmoordcijfer onder de boeren.

Kijk eens naar de gr0ndwet die beetje bij beetje afgebroken wordt. Zie dat het referendum jaren geleden is afgeschaft. Kijk eens waar het referendum voor stond.

Kijk eens naar de prijzen van hout, benzine en gezonde producten. Kijk eens waarom de definitie van een pandemie is aangepast in 2009. Kijk eens naar het verschil tussen een epidemie en een pandemie. Kijk eens dat de eigenaar van Am@zon, Jeff Bez0s, ook de eigenaar is van The W@shington Post. Kijk eens wie in Nederland het ANP 2 maanden geleden heeft gekocht. Wist je dat je het ANP überhaupt kon kopen? Wist je dat je het nieuws kon kopen?

Hoor eens wat ME-ers / politieagenten met gewetensbezwaren verklaren op BP0C 2020 en wat er gebeurt tijdens demonstraties. Hoor daar maar eens wie er begint met rellen. En waarom was het hele B P-O-C 2o2o kanaal verwijderd van YouTube? Kijk eens waarom het MKB afgebroken wordt en bedenk zelf eens welke bedrijven dus over blijven. Kijk eens wat pathologen zeggen over hoe de doodsoorzaak van C0vYd patienten wordt vastgesteld en hoe het de cijfers beïnvloedt. Kijk eens wat de maker van de PCR test zelf zegt; of dit middel geschikt is als diagnostisch middel om te testen. What the fuck mensen!

Kijk eens door wie BLM gesponsord wordt. Kijk eens wat de zwarte rapper Lord Jamar daar over te zeggen heeft. Kijk eens door wie LGBT gesponsord wordt. Zie dan dat het dus ontwrichtende bewegingen zijn. Waarom zien mensen niet het grote geheel? Zie de dynamiek hier achter. Polariseren, polariseren, polariseren en ondertussen zien we niet wat zich op de achtergrond stapsgewijs voltrekt.

Kijk eens waarom ik zulke rare tekens in mijn tekst gebruikt. Waarom zou dat zijn.

Mensen, alsjeblieft. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit.

Zie het grote plaatje. Zie het grote plaatje. Zie het grote plaatje.

Als je een broccoli van heel dichtbij bekijkt kun je nooit zien dat het een broccoli is, dat zie je pas als je uitzoomt. Dit is hetzelfde. En precies dit is wat de msm doet en wat er gebeurt als dat je enige nieuwsbron is. Het houdt je in die kleine postzegel waardoor je de grote verhaallijnen en verbanden niet ziet.

KIJK EENS GOED

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *